Sugeng rawuh ing situs web kita!

Banyu Kecemplung Retort

  • Automatic water immersion autoclave retort for food industry

    Autoclave retort banyu otomatis kanggo industri panganan

    Water immersion retort/autoclave yaiku produk dicemplungake ing banyu.Retort iki cocog kanggo kantong gedhe, botol PP / PE, lsp.

  • Hot sale commercial food retort sterilizer autoclave for canned fish

    Hot sale komersial pangan retort sterilizer autoclave kanggo iwak kaleng

    Retort minangka peralatan sing digunakake kanggo sterilisasi panganan kaleng asam rendah, suhu luwih saka 100 ℃ lan umur simpan luwih saka 6 sasi.suhu lan wektu retort disetel miturut produk sampeyan.Fasilitas sing dilengkapi lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahapan produksi ngidini kita njamin kepuasan pelanggan total kanggo Sertifikat IOS China Steam Spray Retort Sterilizer Autoclave kanggo Jar Kaca, Saiki kita wis ngembangake bisnis cilik kita menyang Jerman, Turk...