Sugeng rawuh ing situs web kita!

Autoclave retort banyu otomatis kanggo industri panganan

Katrangan singkat:

Water immersion retort/autoclave yaiku produk dicemplungake ing banyu.Retort iki cocog kanggo kantong gedhe, botol PP / PE, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Water immersion retort / autoclaveyaiku produk kasebut dicemplungake ing banyu.Retort iki cocog kanggo kantong gedhe, botol PP / PE, lsp.

1

Fitur saka Retort

1. Banyu proses wis digawe panas ing tank banyu ndhuwur, supaya produk bisa digawe panas kanthi cepet.Lan banyu proses bisa didaur ulang, supaya produksi terus-terusan bisa ngirit konsumsi uap lan banyu.

2. Wangsulan kita aman:

lawang retort kita interlock kanggo njamin sealing lawang kang.

Kabeh awak retort dideteksi ing kamar pendeteksi kanggo mriksa yen welding apik.

Dilengkapi katup safety, nalika retort duwe masalah, bisa mbukak katup safety kanthi manual kanggo nyuda tekanan.

3. Bagéan listrik kita yaiku Siemens lan Schneider kanggo njamin mesin bisa mlaku kanthi stabil.

4. Kontrol suhu lan tekanan sing sampurna kanggo njamin kualitas produk

Fitur produk

Pot sterilisasi dipérang dadi lapisan ndhuwur lan ngisor.Tangki ndhuwur utamane digunakake kanggo mbalekake banyu panas.Kinerja sterilisasi rampung dening tank ngisor.Supaya kanggo mesthekake yen suhu tank ngisor seragam, sterilization wis ora mati ends, banyu panas ing pot circulates cepet lan kontrol komputer luwih intuisi.

Kanggo nggawe luwih trep, kita njupuk langkah ing ngisor iki:

1. Miturut syarat produk, pisanan preheat pot ndhuwur kanggo bab 0-120 ℃ (luwes miturut proses produk), isi pot sterilization karo kabeh barang nalika preheating, nutup lawang pot, lan mbukak piranti interlocking.

2. Sawise mompa banyu tank ndhuwur menyang pot sterilization kanggo ngukur tingkat banyu, ing tingkat banyu output pemancar 4-20 Majn kanggo sistem kontrol PLC, lan sistem pumping banyu otomatis ditutup kanggo sirkulasi banyu panas ing pot.

3. Sajrone siklus kasebut, kanggo mesthekake keseragaman stopkontak banyu ing pot, sambungan seri telung titik diadopsi, disambungake karo pipa φ108, banjur pompa banyu diameter gedhe digunakake kanggo dadi panas (panas iki). exchanger banyu ngindari panas langsung ing pot) Nalika iku anget, uap bakal langsung kontak barang, nggawe sawetara saka barang dhuwur ing suhu), lan banjur liwat wolung TCTerms ing pot (wolung TCTerms, dipérang dadi loro TCTerms munggah , mudhun, kiwa lan tengen) kanggo nggawe banyu panas langsung menyang panci sterilisasi Kanggo sirkulasi, katup konversi aliran disusun ing tengah pipa kanggo nggawe aliran banyu panas bola-bali lan tanpa gangguan kanggo mesthekake yen suhu ing pot kasebut rata. .

4. Nalika banyu panas wis sirkulasi, yen tong minyak saka pot sterilization maneh lan jarak antarane saben titik maneh, supaya aliran banyu panas liyane roto-roto, pipe stainless steel digunakake minangka guide, lan a bolongan stopkontak banyu wis doyo ing sisih siji saka pipo.Area cross-sectional saka tabung quincunx iku 1,2 kaping area cross-sectional saka bolongan cilik).Njupuk menyang akun resistance banyu, bolongan tabung pisanan cilik lan banjur gedhe, lan banyu panas ing pot disebar saben wektu.

5. Pot sterilisasi bisa tekan suhu sing wis ditemtokake sajrone sawetara menit nalika suhu mundhak.Sajrone proses dadi panas, karo munggah lan tiba saka suhu lan owah-owahan tipis ing suhu ing suhu pancet, film uap ngatur tutup nyetel input uap kanggo mesthekake yen suhu ora bakal mbalikke.Rush.(Katup pengatur film uap iki ngasilake sinyal saiki 4-20mA liwat pemancar terintegrasi suhu lan dilebokake ing program PLC kanggo pangaturan tutup lan bukaan tanpa gangguan nganti ditutup.) Film uap sing ngatur tutup owah-owahan kanthi nyetel suhu.6. Nalika meksa wis maintained, meksa kanthi otomatis maintained liwat pemancar meksa terpadu.Tekanan ing pot bisa disetel dhisik, lan tekanan bakal dibuwang kanthi otomatis nalika tekanan dhuwur, lan tekanan bakal ditambah kanthi otomatis nalika tekanan kurang.Sawise bakteri mati, banyu panas ing pot dipompa menyang pot ndhuwur.7. Pot sterilisasi mbukak pompa sirkulasi pendinginan nalika suhu diturunake, lan dilengkapi tutup kebanjiran.Nalika panci sterilisasi digunakake kanggo dangu, bagean saka banyu panas ing pot bisa dibuwang liwat katup kebanjiran kanggo mesthekake yen prodhuk ing pot dirilis ing wektu cendhak.Kelangan nganti suhu sing disetel.

Prinsip Kerja

Prinsip retort adhedhasar injeksi uap langsung kanggo panas banyu ing tank ndhuwur menyang suhu sing wis disetel kanthi kombinasi karo sirkulasi banyu proses sing terus-terusan lan kanthi aplikasi udara sing dikompress yen perlu, iki ngidini nyilikake suhu sterilisasi tanpa resiko karusakan. saka wadhah, sing nyebabake wektu proses paling cendhak lan kualitas produk sing luwih apik.

Uap langsung disuntikake menyang retorts kanggo panas, Nyingkiri sampah uap, ngirit energi.

Udara sing dikompres bisa ditrapake sajrone siklus pangolahan lengkap, bisa diprogram sesuai karo syarat proses lan dikontrol dening katup pneumatik kanggo inlet udara sing dikompres lan relief tekanan kanggo njamin tekanan prasetel ing retort.

Lampu peringatan menehi tandha pungkasan siklus, yen wis rampung.Bukaan lawang sah kanggo mbongkar.Iku banjur siap kanggo siklus anyar.

Sajrone kabeh proses, awak muter muter miturut kacepetan muter prasetel.(0-12R/M, pelanggan nemtokake kacepetan rotasi).

Kauntungan saka retort kecemplung banyu

retort kecemplung banyumeh bisa ngolah kabeh jinis paket, utamane kanggo panganan kemasan vakum gedhe lan botol PP.Retort kecemplung banyu rong lapisan (karo tangki banyu panas) bisa ngirit banyu lan uap.

Model 1200*3600 1500*5250
Volume 4,5m3 10m3
Ketebalan baja 5 mm 8 mm
Suhu desain 145 ℃ 145 ℃
Tekanan Desain 0.44Mpa 0.44Mpa
Test Tekanan 0,35 Mpa 0,35 Mpa
Bahan SUS304 SUS304

Kintunan

Gunakake

Gambar produk

1 (7)
1 (6)
1 (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita