Sugeng rawuh ing situs web kita!

retort sterilisasi banyu cascading otomatis kanggo industri pangan lan wedang kaleng

Katrangan singkat:

Water Cascading Retort / Autoclave yaiku pancuran banyu ing permukaan paket produk kanggo nransfer panas, retort iki cocok kanggo kaleng tinplate, botol kaca, botol plastik, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Water Cascading Retort / Autoclave yaiku pancuran banyu ing permukaan paket produk kanggo nransfer panas, retort iki cocok kanggo kaleng tinplate, botol kaca, botol plastik, lsp.

1

Fitur saka Retort

1. Wangsulan kita aman:

lawang retort kita interlock kanggo njamin sealing lawang kang.

Kabeh awak retort dideteksi ing kamar pendeteksi kanggo mriksa yen welding apik.

Dilengkapi katup safety, nalika retort duwe masalah, bisa mbukak katup safety kanthi manual kanggo nyuda tekanan.

2. Bagéan listrik kita yaiku Siemens lan Schneider kanggo njamin mesin bisa mlaku kanthi stabil.

3. Dilengkapi karo exchanger panas piring, banyu proses ora kontak karo cooling banyu lan uap ing kabèh proses supaya polusi secondary pangan.

4. Digunakake jumlah banyu proses sing sithik, ngirit uap lan banyu.

Karakteristik peralatan

1. Miturut exchanger panas kanggo cooling, banyu proses ora kontak karo cooling banyu ing kabèh proses supaya polusi secondary pangan.Lan dispense karo bahan kimia perawatan banyu.Mangkono tekan efek saka suhu dhuwur sterilization ing wektu cendhak.

2. A jumlah cilik saka proses banyu bisa kanthi cepet siklus kanggo anget cepet kanggo setelan suhu sterilization.

3. Kontrol tekanan sampurna njamin kabeh proses produksi, overpressure ditrapake kanggo ngganti tekanan internal kemasan produk, supaya tingkat deformasi kemasan produk minimal.Iku utamané cocok kanggo packaging gas lan gendul kaca.

4. Sistem kontrol SIEMENS sing majeng lan stabil mesthekake yen para pelanggan bisa nemokake rantai pasokan kanthi tepat ing donya kanggo nyuda downtime.

5.Stainless lumahing baja awak retort wis frosted kanggo nambah atose lumahing lan resistance karat, utamané resistance kanggo karat khlor ditambahaké ing cooling banyu.

Model kita:

Model 1200*3600 1500*5250
Volume 4,5m3 10m3
Ketebalan baja 5 mm 8 mm
Suhu desain 145 ℃ 145 ℃
Tekanan Desain 0.44Mpa 0.44Mpa
Test Tekanan 0,35 Mpa 0,35 Mpa
Bahan sUS304 SUS304

Retort / Autoclave kita bisa dirancang miturut kabutuhan pelanggan

Pabrik

Perusahaan kita miwiti nggawe retort / autoclave ing taun 2004, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing wilayah iki.Dadi, sampeyan bisa dipercaya kualitas lan tim kita.

3
4

Kintunan

nggunakake

Kasus pelanggan kita


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita