Sugeng rawuh ing situs web kita!

Sterilisasi uap Autoclave Retort kanggo sarden lan tuna caned food retort

Katrangan singkat:

Steam Retort / Autoclave yaiku sterilisasi panganan pengalengan kanthi uap jenuh;supaya kanggo entuk distribusi panas apik, sadurunge dadi panas, kudu duwe proses venting.Retort uap utamane kanggo daging kaleng, iwak kaleng, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Steam Retort / Autoclave yaiku sterilisasi panganan pengalengan kanthi uap jenuh;supaya kanggo entuk distribusi panas apik, sadurunge dadi panas, kudu duwe proses venting.Retort uap utamane kanggo daging kaleng, iwak kaleng, lsp.

Fitur Performance

3

1. Retort / autoclave kita aman:

Retort / autoclave lawang kita interlock kanggo njamin sealing lawang.

Kabeh awak retort / autoclave dideteksi ing kamar pendeteksi kanggo mriksa yen welding apik.

Dilengkapi katup safety, nalika retort duwe masalah, bisa mbukak katup safety kanthi manual kanggo nyuda tekanan.

2. Bagéan listrik kita yaiku Siemens lan Schneider kanggo njamin mesin bisa mlaku kanthi stabil.

Target kita kudu nggabungake lan nambah kualitas lan ndandani barang-barang sing saiki, sauntara kanthi rutin ngasilake solusi anyar kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing unik kanggo Pilihan Massive kanggo Retort Kompor Uap Komersial Industri China kanggo Kantong Retort Daging, Misi kita yaiku ngidini sampeyan nggawe hubungan sing langgeng bebarengan karo konsumen liwat kemampuan marketing barang dagangan.
Pilihan Massive kanggo China Retort Sterilizer, Retort Pouch, Adhedhasar baris produksi otomatis kita, saluran tuku bahan anteng lan sistem subkontrak cepet wis dibangun ing daratan China kanggo ketemu customer kang luwih akeh lan luwih requirement ing taun anyar.Kita wis looking nerusake kanggo kerjo bareng karo liyane klien donya kanggo pembangunan umum lan keuntungan bebarengan! Kapercayan lan persetujuan sampeyan minangka ganjaran paling apik kanggo usaha kita.Tetep jujur, inovatif lan efisien, kita ngarep-arep bisa dadi mitra bisnis kanggo nggawe masa depan sing apik!

Uap ing tekanan menehi sawetara kaluwihan kanggo ngolah produk lacf ing wadhah logam.

1, Iku medium banget kanggo transfer panas

2. Suhu kasebut gampang diatur.

3. Tekanan uap sing dibutuhake ing retort kanggo entuk suhu pangolahan sing dibutuhake kanggo ngimbangi tekanan sing dibangun ing wadhah sajrone proses.

4, Uap bisa gampang diprodhuksi lan dicekel kanggo nggunakake langsung.

5, Properti energi sing disimpen saka uap ndadekake medium pemanasan sing unggul dibandhingake karo banyu utawa udara uap

Proses retort uap kalebu 5 fase: fase ventilasi udara dingin, fase pemanasan, fase penahan, fase stabilisasi tekanan, lan fase pendinginan.

Model Kita

Model 1200*3600 1500*5250
Volume 4,5m3 10m3
Ketebalan baja 5 mm 8 mm
Suhu desain 145 ℃ 145 ℃
Tekanan Desain 0.44Mpa 0.44Mpa
Test Tekanan 0,35 Mpa 0,35 Mpa
Bahan SUS304 SUS304

Kintunan

Gunakake

Pabrik Kita

Perusahaan kita miwiti nggawe retort / autoclave ing taun 2004, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing wilayah iki.Dadi, sampeyan bisa dipercaya kualitas lan tim kita.

Kasus Pelanggan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita