Sugeng rawuh ing situs web kita!

Produk

  • Steam/Gas/Electric Heating High Temperature And High Pressure Cooking Pot

    Uap/Gas/Pemanasan Listrik Suhu Dhuwur Lan Panci Masak Tekanan Dhuwur

    Panci masak kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur digunakake ing pangolahan panganan kayata kue, pengawet, omben-omben, kaleng, lan produk sing diasinake, lan uga bisa digunakake ing restoran utawa kantin gedhe kanggo nggodhog sup, godhok, bubur, lsp. Iki minangka peralatan pangolahan panganan sing apik kanggo nambah kualitas, nyepetake wektu, lan nambah kahanan kerja.Klasifikasi panci masak: 1. Dipérang miturut cara pemanasan dadi: panci masak pemanas listrik, panci masak pemanasan uap, panci masak gas 2. Ac...
  • Jacketed pot

    Jaket pot

    Hot Sale Steam Hot Water Retort Sterilizer Autoclave Price Kanggo Canning Food Retort yaiku peralatan sing digunakake kanggo sterilisasi panganan kaleng asam rendah, suhu luwih saka 100 ℃ lan umur simpan luwih saka 6 sasi.suhu lan wektu retort disetel miturut produk sampeyan.1.Materi retort kita: gunakake SS304 utawa 316, flanges retort lan kepala sing digunakake minangka kualitas unggul ing China.2.Sistem kontrol:Sistem kontrol SIEMENS mesthekake yen pelanggan bisa pas wektune golek chain sumber ing donya...
  • Water Spray Type Canned Food Sterilization Retort

    Retort Sterilisasi Pangan Kaleng Jenis Semprotan Air

    Water Spray Retort / Autoclave yaiku nyemprotake banyu ing permukaan paket produk kanggo nransfer panas, retort iki cocok kanggo kaleng tinplate, botol kaca, jar kaca, botol plastik, panganan sing dibungkus, lsp.

  • Horizontal Retort Machine With Water Cascading Process For Retort Pouch

    Mesin Retort Horisontal Kanthi Proses Cascading Banyu Kanggo Kantong Retort

    Pabrik Pabrikan Industri sing Ditrapake, Pabrik Pangan & Minuman Sawise Layanan Garansi Dhukungan teknis Video, Ora ana layanan, Dhukungan online, Spare parts, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan Lokasi Layanan Lokal Ora Ana Lokasi Showroom Ora Ana Kondisi Anyar Panggonan Asal Shandong, China Jeneng Brand Shenlong Tegangan disesuaikan Daya nganti ukuran retort Bobot nganti ukuran retort Dimensi (L * W * H) nganti ukuran retort Sertifikasi ISO, Garansi CE 1 Taun Sawise-sales S...
  • Best-selling Industrial Quality Planetary Cooking Mixer Cooker Mixer

    Paling laris Kualitas Industri Planetary Cooking Mixer Cooker Mixer

    Materi ketel jaket yaiku stainless steel lan bahan sing ndemek panganan yaiku stainless steel bahan pangan lan dipoles;Sistem aduk punika kombinasi rotasi lan revolusi lan rasio drive sawijining non-integer rasio drive, njamin seragam aduk saben titik ing pot.Mesin iki nggunakake dorongan hidrolik kanggo ngiringake lengen aduk, ngindhari agitator lan ngirit tenaga kerja.Gubernur frekuensi variabel stepless bisa nyampur lan panas produk sing kenthel dhuwur kanthi seragam, sing hemat energi lan gampang dioperasi.

  • High Quality Automatic Steam Planetary Stirring Pot

    Kualitas Tinggi Steam Planetary Stirring Pot

    Kondisi Pabrik Pabrik Industri Anyar sing Berlaku, Pabrik Pangan & Minuman Sawise Layanan Garansi Dukungan teknis Video, Dhukungan online, Suku cadang, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan Lokasi Layanan Lokal Vietnam, Lokasi Showroom Indonesia Viet Nam, Tempat Asal Indonesia Shandong, Jeneng Merek China Garansi Peralatan Masak Jinis Shenlong 1 Taun Layanan Sawise-sales Disedhiyakake Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan Bidang aplikasi Pabrik Cannery,...
  • automatic water cascading sterilization retort for canned food and beverage industry

    retort sterilisasi banyu cascading otomatis kanggo industri pangan lan wedang kaleng

    Water Cascading Retort / Autoclave yaiku pancuran banyu ing permukaan paket produk kanggo nransfer panas, retort iki cocok kanggo kaleng tinplate, botol kaca, botol plastik, lsp.

  • Steam sterilization Autoclave Retort for sardines and tuna caned food retort

    Sterilisasi uap Autoclave Retort kanggo sarden lan tuna caned food retort

    Steam Retort / Autoclave yaiku sterilisasi panganan pengalengan kanthi uap jenuh;supaya kanggo entuk distribusi panas apik, sadurunge dadi panas, kudu duwe proses venting.Retort uap utamane kanggo daging kaleng, iwak kaleng, lsp.

  • Hot Sale Steam Hot Water Retort Sterilizer Autoclave Price For Canning Food

    Hot Sale Uap Hot Water Retort Sterilizer Autoclave Price Kanggo Canning Food

    Hot Sale Steam Hot Water Retort Sterilizer Autoclave Price Kanggo Canning Food Retort yaiku peralatan sing digunakake kanggo sterilisasi panganan kaleng asam rendah, suhu luwih saka 100 ℃ lan umur simpan luwih saka 6 sasi.suhu lan wektu retort disetel miturut produk sampeyan.1.Materi retort kita: gunakake SS304 utawa 316, flanges retort lan kepala sing digunakake minangka kualitas unggul ing China.2.Sistem kontrol:Sistem kontrol SIEMENS mesthekake yen pelanggan bisa pas wektune golek chain sumber ing donya...
  • Automatic water immersion autoclave retort for food industry

    Autoclave retort banyu otomatis kanggo industri panganan

    Water immersion retort/autoclave yaiku produk dicemplungake ing banyu.Retort iki cocog kanggo kantong gedhe, botol PP / PE, lsp.

  • Hot sale commercial food retort sterilizer autoclave for canned fish

    Hot sale komersial pangan retort sterilizer autoclave kanggo iwak kaleng

    Retort minangka peralatan sing digunakake kanggo sterilisasi panganan kaleng asam rendah, suhu luwih saka 100 ℃ lan umur simpan luwih saka 6 sasi.suhu lan wektu retort disetel miturut produk sampeyan.Fasilitas sing dilengkapi lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahapan produksi ngidini kita njamin kepuasan pelanggan total kanggo Sertifikat IOS China Steam Spray Retort Sterilizer Autoclave kanggo Jar Kaca, Saiki kita wis ngembangake bisnis cilik kita menyang Jerman, Turk...
  • High Temperature Automatic Sterilizer Retort Milk Sterilizing Pot

    Sterilisasi Otomatis Suhu Tinggi Retort Susu Sterilisasi Pot

    Pabrik Pabrikan Industri sing Ditrapake, Pabrik Pangan & Minuman Sawise Layanan Garansi Dhukungan teknis Video, Ora ana layanan, Dhukungan online, Spare parts, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan Lokasi Layanan Lokal Ora Ana Lokasi Showroom Ora Ana Kondisi Anyar Panggonan Asal Shandong, China Jeneng Brand Shenlong Tegangan disesuaikan Daya nganti ukuran retort Bobot nganti ukuran retort Dimensi (L * W * H) nganti ukuran retort Sertifikasi ISO, Garansi CE 1 Taun Sawise-sales S...