Sugeng rawuh ing situs web kita!

Fitur Utama, Fungsi lan Proses Operasi Umum Shenlong Retort Autoclave

Sterilizer minangka wadhah kedap udara kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur, sing kasusun saka awak pot, tutup, piranti pambuka, wedge kunci, piranti interlock safety, rel, basket sterilisasi, nozzle uap lan sawetara nozzles. .Tutup kasebut disegel nganggo cincin penyegelan karet silikon kembung sing tahan panas, sing bisa dipercaya ing sealing lan duwe umur layanan sing dawa.Nduwe kaluwihan saka area pemanasan sing gedhe, efisiensi termal sing dhuwur, pemanasan seragam, wektu nggodhok bahan cair sing cendhak, gampang ngontrol suhu pemanasan, lsp.

Tujuan utama panci sterilisasi suhu dhuwur yaiku kanggo ngrampungake tugas sterilisasi, mateni aktivitas enzim, njaga kualitas asli panganan sabisa, masak panganan tartamtu, lan nambah rasa daging.Sing paling penting yaiku panganan sing wis disterilisasi bisa nambah umur panganan.

Fungsi sterilizer yaiku nyedhiyakake lingkungan kanggo sterilisasi panganan suhu dhuwur, sing bisa sterilisasi panganan ing suhu dhuwur ing suhu, wektu lan tekanan.Interioré dipisahake saka lingkungan suhu dhuwur, sing mbutuhake desain aliran banyu saka sterilizer dadi ilmiah lan cukup, kanggo nyilikake wektu sterilisasi lan ndawakake umur beting pangan.

Banyu ing tangki banyu panas dipanasake nganti suhu sing dibutuhake sadurunge, lan banyu panas ing pot kasebut disebarake lan dipanasake dening pompa banyu sirkulasi, supaya produk ing pot disterilisasi ing suhu dhuwur ing kahanan panas. semprotan banyu lan uap, supaya produk bisa maintained.Werna asli, rasa lan nutrisi, lan wektu sterilisasi bisa tikel kaping pindho kanthi efisiensi, nalika ngirit energi.Lan peralatan dikontrol dening sistem kanthi otomatis, yaiku: kontrol suhu lan tekanan otomatis;Nyingkiri kerumitan operasi manual lan pangopènan suhu sing ora rata, lan replenishment tekanan lan discharge sing ora pas wektune, nyebabake sterilisasi produk utawa ekspansi tas produk sing ora lengkap.

Sterilizer digunakake akeh ing pangolahan lan produksi sarang manuk, panganan laut, produk daging, produk soya, produk endhog, industri unggas, woh-wohan lan sayuran, omben-omben lan panganan luang.Pot sterilisasi ora ana ujung mati kanggo sterilisasi, akurasi sterilisasi sing dhuwur, lan umur simpan panganan sing dawa.

0e85b0ce 9f229413


Wektu kirim: Jan-18-2022