Sugeng rawuh ing situs web kita!

Ketel jaket campuran planet kanthi otomatis

Utamane kasusun saka awak pot, awak pigura, sistem campuran, sistem pemanas, piranti transmisi sing ngatur kacepetan, poros campuran, sistem ngowahi pot, lan sapiturute, liwat desain lan manufaktur otomatis, bisa ngirit tenaga kerja, nambah output lan nyuda biaya produksi kanggo perusahaan. .Peralatan kasebut gampang dioperasikake, efisiensi kerja sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, umur layanan sing dawa, struktur kompak, pangopènan sing trep, lsp. Iki minangka mixer kanthi kinerja sing apik.

1. Awak pot: Awak pot prodhuk iki awak pot stainless steel semi-bunder kawangun dening stamping siji-langkah, kesalahan roundness sakabèhé cilik, lan agitator lan awak pot sing Highly adhered supaya kedadean saka pot. tancep.

2. Sistem Pemanasan: Macem-macem bentuk pemanasan kayata uap (jaket pemanasan (uap)), gas, pemanas listrik, lenga termal, pemanasan elektromagnetik, lan liya-liyane kasedhiya kanggo para pelanggan sing bisa dipilih.

Uap: Pemanasan angin alami utawa pemanasan blower, ukuran nyala bisa diatur.Suhu mundhak cepet, suhu dhuwur, lan lumahing pot bisa nganti atusan derajat, supaya materi bisa rampung entuk efek saka frying liwat reaksi Maillard.Wis pembakaran lengkap, efisiensi termal dhuwur lan malah dadi panas awak pot.Dibandhingake karo produk sing padha, bisa ngirit energi nganti 40%.Burner iku wangun ring lan ngubengi ngisor pot.Bisa digawe panas nganggo gas batu bara, gas cair, lan gas alam.

Minyak konduksi panas listrik: Nduwe area pemanasan sing gedhe, suhu sing bisa dikontrol lan pemanasan seragam.

Gas: Gas gampang digunakake lan nduweni kecepatan panas sing cepet.Bisa nyukupi syarat suhu dhuwur saka sawetara produk lan ora diwatesi dening voltase pabrik.

Elektromagnetik: cepet dadi panas, bisa njupuk menyang akun werna lan wewangian saka prodhuk, 20% hemat energi saka produk padha, pangayoman lingkungan lan polusi-free.

3. Sistem nyawiji: Cara nyawiji adopts rotasi ngiringake khusus, supaya agitator planet ing kontak lengkap karo awak pot, lan rasio rotasi non-integer rotasi lan revolusi temen maujud, supaya ora ana sudhut mati ing pot, lan materi wis diudhek lan pipis liyane seragam.Agitator diadopsi.The PTFE scraper wis jurusan dhuwure adhesion kanggo awak pot, lan scraping ngisor luwih pepek, lan pot tancep kedadean ora gampang kelakon.

4. Kacepetan ngatur piranti transmisi: batang nyawiji nggunakake rotasi majeng lan struktur sealing kanggo nggawe pot resik lan higienis;angger-angger kacepetan adopts daya pangaturan kacepetan konversi frekuensi, lan operasi stabil.

5. Sistem ngowahi awak pot: cara ngangkat hidrolik, nyadari tilting lan tuang hidrolik sawise aduk lan awak pot dipisahake.Bisa diiringake ing sudut 90 °, lan materi tuang ora ana sudhut mati, gampang diresiki, lan nyuda intensitas tenaga kerja.

Manual: Kabeh pot diuripake lan dibuwang kanthi manual liwat roda cacing lan cacing, sing aman, stabil lan dipercaya.

6. Bagian pigura kabeh digawe saka 304 stainless steel lan polesan, kang meets syarat "Hukum Sanitasi Pangan Republik Rakyat China".Wis katon ayu, desain cukup, struktur kompak, instalasi trep, operasi prasaja lan gampang pangopènan.

7. Model bisa dipérang dadi 100L, 200L, 300L, 400L, 500L lan spesifikasi liyane miturut volume nyata.Produk kanthi kapasitas sing ora konvensional bisa diproses lan disesuaikan.

Iku cocok kanggo aduk, dadi panas, masak lan Frying saka macem-macem sauces viskositas dhuwur: baking fillings lan industri frying (jam, tempel lotus, tempel kacang, tempel woh, woh candied, jujube puree), produk daging masak industri Processing pangan ( lowei, saus daging, saus daging sapi), saus Seafood), industri bumbu (bahan dasar hot pot, mie instan, saus Xiangqi), industri gula-gula (seli, gula), industri pengolahan jagung sayur (saos jamur, sambal), hotel. pasokan lan panganan cepet (Sup rebus kantin, masak, godhok, bubur) lan industri pangolahan panganan liyane.

fdsg

gdsg fdsgfds


Wektu kirim: Dec-20-2021