Sugeng rawuh ing situs web kita!

Kabar

  • Main Features, Functions And General Operation Process Of Shenlong Retort Autoclave

    Fitur Utama, Fungsi lan Proses Operasi Umum Shenlong Retort Autoclave

    Sterilizer minangka wadhah kedap udara kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur, sing kasusun saka awak pot, tutup, piranti pambuka, wedge kunci, piranti interlock safety, rel, basket sterilisasi, nozzle uap lan sawetara nozzles. .Tutup kasebut disegel nganggo karet silikon kembung h ...
    Waca liyane
  • Fully automatic planetary mixing jacketed kettle

    Ketel jaket campuran planet kanthi otomatis

    Utamane kasusun saka awak pot, awak pigura, sistem campuran, sistem pemanas, piranti transmisi sing ngatur kacepetan, poros campuran, sistem ngowahi pot, lan sapiturute, liwat desain lan manufaktur otomatis, bisa ngirit tenaga kerja, nambah output lan nyuda biaya produksi kanggo perusahaan. .Peralatan kasebut gampang ...
    Waca liyane
  • Several points that need to be paid attention to when operating the sterilization pot

    Sawetara poin sing kudu digatekake nalika ngoperasikake pot sterilisasi

    1).Sajrone proses sterilisasi, nalika kedadeyan weker, konfirmasi dhisik apa acara kasebut duwe pengaruh ing proses sterilisasi.Yen impact ora signifikan, sampeyan bisa nerusake lan nutup kothak weker;contone, ana meksa ing pot lan meksa online wektu cendhak Ov ...
    Waca liyane
  • Inspection items before the daily operation of the sterilization pot

    Inspeksi item sadurunge operasi saben dina saka panci sterilisasi

    1) Priksa manawa tampilan saben instrumen normal;2) Priksa manawa operasi manual saben katup lan pompa normal 3) Priksa manawa pipa lan awak pot bocor 4) Priksa manawa indikator level Cairan normal, apa tabung kaca duwe transparansi sing apik, apa th...
    Waca liyane
  • What is the general operation process of the Shenlong sterilization pot

    Apa proses operasi umum panci sterilisasi Shenlong

    1. Injeksi banyu: Tuangake banyu sterilisasi sing tepat menyang ngisor pot sterilisasi.2. Sterilisasi: Pompa sirkulasi terus-terusan ngedhunake banyu sterilisasi ing sistem sirkuit tertutup, lan banyu dadi semprotan kabut menyang permukaan obyek sterilisasi, a...
    Waca liyane
  • The advantages of Shenlong professionally conditioning the sterilization pot

    Kaluwihan saka Shenlong profesional kahanan pot sterilization

    Prinsip panci sterilisasi suhu dhuwur kanggo kahanan panganan Tangki sterilisasi seri telung pot kanggo bebek panggang peralatan sterilisasi tliti dhuwur 1) Pemanasan ora langsung lan pendinginan ora langsung, banyu adhem lan banyu proses ora kontak, ngindhari polusi panganan sekunder, lan n ...
    Waca liyane
  • Ngleksanakake syarat produksi safety, SHENLONG nganakake rapat produksi safety

    Kanggo nggayuh tujuan produksi lan mesthekake kualitas produksi miturut premis kanggo njamin safety para pekerja, Pabrik Mesin Shenlong nganakake rapat produksi safety, sing nggawe klarifikasi lan pengaturan penting kanggo kerja safety lan tanggung jawab safety.Rapat...
    Waca liyane
  • Delivery of Shenlong Machinery Food Processing Project Equipment

    Pangiriman Peralatan Proyek Pangolahan Panganan Mesin Shenlong

    Shenlong tansah menehi perhatian marang perbaikan kualitas produk lan nguatake rasa layanan.Kanthi nguatake komunikasi karo para pelanggan, saben peralatan lan saben item cocog karo standar sing dikarepake lan ngluwihi pangarepan pelanggan.Wektu iki, perusahaan kita ...
    Waca liyane
  • Sterilization pot operation process

    Proses operasi pot sterilisasi

    Ing proses sterilisasi, manungsa waé kudu mbayar kanggo exhaust awal, lan banjur exhaust uap, supaya uap circulation.Sampeyan uga bisa kempis saben 15-20 menit kanggo ningkatake pertukaran panas.Ing tembung, kudu nyukupi syarat kahanan sterilisasi lan nindakake miturut t ...
    Waca liyane
  • Sterilization pot operation process and precautions

    Proses operasi pot sterilisasi lan pancegahan

    Sepisanan, panci sterilisasi dianggep minangka panci biasa.Nyatane, ora.Panci sterilisasi minangka alat sterilisasi skala gedhe, lan dudu pot kluwarga umum.Kaya jeneng panci sterilisasi, fungsi utamane jelas kanthi cepet, yaiku nggunakake ...
    Waca liyane
  • Prinsip kerja lan karakteristik pot sterilisasi

    Sterilisasi minangka pemanas sing disegel lan ditekan, sing digunakake kanggo panas panganan sing disegel ing wadhah.Macem-macem sistem pot sterilisasi bisa digunakake kanggo panganan sing kudu disterilisasi ing wadhah sing disegel.Pot sterilisasi bisa dipérang dadi jinis kontrol manual, kontrol listrik ...
    Waca liyane
  • We took part in China Fisheries and Seafood Expo

    Kita melu ing China Fisheries and Seafood Expo

    Pabrik Mesin Shenlong wis melu ing China Fisheries and Seafood Expo saka 30th, Otc.kanggo 1, Nov. Shenlong Machinery Factory wis ing industri sterilization kanggo bab 15 taun, produk utama kita s ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2