Sugeng rawuh ing situs web kita!

Ketel Jaket (Kompor & Pengaduk)

  • Best-selling Industrial Quality Planetary Cooking Mixer Cooker Mixer

    Paling laris Kualitas Industri Planetary Cooking Mixer Cooker Mixer

    Materi ketel jaket yaiku stainless steel lan bahan sing ndemek panganan yaiku stainless steel bahan pangan lan dipoles;Sistem aduk punika kombinasi rotasi lan revolusi lan rasio drive sawijining non-integer rasio drive, njamin seragam aduk saben titik ing pot.Mesin iki nggunakake dorongan hidrolik kanggo ngiringake lengen aduk, ngindhari agitator lan ngirit tenaga kerja.Gubernur frekuensi variabel stepless bisa nyampur lan panas produk sing kenthel dhuwur kanthi seragam, sing hemat energi lan gampang dioperasi.