Sugeng rawuh ing situs web kita!

Paling laris Kualitas Industri Planetary Cooking Mixer Cooker Mixer

Katrangan singkat:

Materi ketel jaket yaiku stainless steel lan bahan sing ndemek panganan yaiku stainless steel bahan pangan lan dipoles;Sistem aduk punika kombinasi rotasi lan revolusi lan rasio drive sawijining non-integer rasio drive, njamin seragam aduk saben titik ing pot.Mesin iki nggunakake dorongan hidrolik kanggo ngiringake lengen aduk, ngindhari agitator lan ngirit tenaga kerja.Gubernur frekuensi variabel stepless bisa nyampur lan panas produk sing kenthel dhuwur kanthi seragam, sing hemat energi lan gampang dioperasi.


Detail Produk

Tag produk

5

Materi ketel jaket yaiku stainless steel lan bahan sing ndemek panganan yaiku stainless steel bahan pangan lan dipoles;Sistem aduk punika kombinasi rotasi lan revolusi lan rasio drive sawijining non-integer rasio drive, njamin seragam aduk saben titik ing pot.Mesin iki nggunakake dorongan hidrolik kanggo ngiringake lengen aduk, ngindhari agitator lan ngirit tenaga kerja.Gubernur frekuensi variabel stepless bisa nyampur lan panas produk sing kenthel dhuwur kanthi seragam, sing hemat energi lan gampang dioperasi.

Jaket ceret (cooker & mixer) utamané dumadi saka awak pot, awak ndhukung, sistem aduk, sistem dadi panas, gearing regulasi kacepetan lan sistem pot miring.

Diadopsi daya regulasi kacepetan frekuensi variabel, mlaku stabil.Cara ngangkat hidrolik kanggo mujudake miringake hidraulik sawise misahake agitator lan awak pot lan tenaga kerja sing luwih murah.

Kanggo ceret jaket / kompor & mixer, kita duwe cara pemanasan listrik, uap, gas lan elektromagnetik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.

Kanggo nggawe keuntungan luwih akeh kanggo para pembeli yaiku filosofi perusahaan;klien akeh iku kita apa Chase kanggo Pangiriman Rapid kanggo China Commercial Gas Sup Kettle karo Jacketed Boiling Pan for Sale, Dipercaya kita lan sampeyan bakal gain adoh luwih.Aja manawa kanggo aran gratis kanggo hubungi kita kanggo informasi tambahan, kita njamin sampeyan kesadaran paling apik ing kabeh wektu.
Pangiriman Rapid kanggo China Boiling Pan, Sup Kettle, Kita bisa menehi klien kita kaluwihan Absolute ing kualitas produk lan kontrol biaya, lan kita saiki duwe sawetara lengkap cetakan saka nganti satus pabrik.Minangka produk nganyari cepet, kita kasil ngembangaken akeh barang kualitas dhuwur kanggo kita klien lan njaluk reputasi dhuwur.

Fitur Performance

1.Jacketed ceret digunakake ing stainless steel belahan bumi pot awak kang Integrasi kantong-kawangun, compactness apik antarane agitator lan pot awak supaya pot pasting.

2.Stirring cara punika rotasi ngiringake khusus, kang nggawe agitation planet lan awak pot duwe kontak cukup, nyadari rasio non-integer saka rotasi lan revolusi, ora aduk amba mati.

3.rotating lan sealing struktur, tetep pot njero resik

4. Diadopsi variabel-frekuensi kacepetan regulasi daya, mlaku stabil.Cara ngangkat hidrolik kanggo mujudake miringake hidraulik sawise misahake agitator lan awak pot lan tenaga kerja sing luwih murah.

kita bisa nggawe cooker & mixer saka 200L kanggo 600L, minangka nderek paramèter technical kita:

Kanggo ceret jaket / kompor & mixer, kita duwe macem-macem model, kita bisa ngrancang miturut syarat nyata pelanggan.

Aplikasi

Gambar produk

2 (12)
2 (11)
2 (10)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk