Sugeng rawuh ing situs web kita!

Hot Sale Uap Hot Water Retort Sterilizer Autoclave Price Kanggo Canning Food

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Tampilan produk

Hot Sale Uap Hot Water Retort Sterilizer Autoclave Price Kanggo Canning Food

Retort minangka peralatan sing digunakake kanggo sterilisasi panganan kaleng asam rendah, suhu luwih saka 100 ℃ lan umur simpan luwih saka 6 sasi.suhu lan wektu retort disetel miturut produk sampeyan.

1.Materi retort kita: gunakake SS304 utawa 316, flanges retort lan kepala sing digunakake minangka kualitas unggul ing China.

2.Sistem kontrol:Sistem kontrol SIEMENS mesthekake yen pelanggan bisa pas wektune nemokake chain sumber ing donya kanggo ngurangi downtime.

3.Retort pangayoman safety: yen retort lawang ora ditutup, ora bakal miwiti proses;lawang ora bisa dibukak yen ana tekanan batin retort;dilengkapi katup safety kanggo nyegah tekanan retort ultrahigh.

4. Peralatan kita mlaku kanthi stabil kanggo ngindhari gangguan gedhe

Kaluwihan Utama

retort semprotan banyu yaiku kanggo nyemprotake banyu menyang produk, biasane, retort semprotan banyu dilengkapi penukar panas kanggo misahake retort jero banyu saka uap lan banyu sing adhem, kanggo njamin produk kasebut ora bakal najis.
Dibandhingake karo retort tradisional, retort semprotan banyu nggunakake kurang banyu lan uap, bisa ngirit energi.

Fitur produk

1. Tingkat otomatisasi sing luwih dhuwur.Pot sterilisasi nganggo 15 katup pneumatik, lan pangolahan nambah banyu, ngisi banyu, dadi panas, tetep anget, pendinginan, kontrol tekanan, lan draining kabeh dikontrol kanthi otomatis.Nduwe fungsi diagnosis kesalahan lan bisa nyetel rumus proses, pemanasan telung tahap, pendinginan sing lembut, lsp.

2. Sterilisasi banyu sing diresiki nganggo teknologi koleksi banyu sing dikondensasi lan sterilisasi, ora bakal ana skala ing pot, lan permukaan kemasan resik, saengga biaya tuku peralatan perawatan banyu sing lembut bisa disimpen.

3. Pemanasan lan pendinginan ora langsung, ora ana polusi sekunder, sirkulasi banyu ora langsung digawe panas utawa digawe adhem liwat exchanger panas, ora ana polusi sekunder, utamané cocok kanggo cooling banyu segara.

4. Cocog kanggo macem-macem bahan kemasan sing beda.Wiwit banyu kadhemen ora langsung diwutahake menyang pot sajrone proses pendinginan, tingkat pendinginan sing lembut bisa diadopsi kanggo kemasan botol kaca sing rapuh supaya ora pecah botol amarga bedane suhu sing gedhe banget.Fitur iki uga cocok kanggo kerang, kayata kerang.Yen bedane suhu gedhe banget, utawa bedane suhu gedhe banget, cangkang bakal pecah

5. Kontrol tekanan sing sampurna, sistem keseimbangan tekanan sterilisasi sing cocog kanggo kemasan sing ngemot gas penting kanggo sterilisasi kemasan sing ngemot gas, utamane ing tahap pendinginan, sing mbutuhake kontrol tekanan.Sistem kontrol bisa terus-terusan ngawasi suhu lan tekanan ing tangki pangolahan, lan mbenerake tekanan ing tangki supaya cocog karo tekanan ing paket kasebut.Paket sing diisi udara utawa gas kanthi persentase apa wae, utawa paket sing disegel ing vakum bisa disterilisasi tanpa nyebabake karusakan utawa deformasi ing paket utawa isine. 

6. Dilengkapi karo papat piranti pangayoman safety.Katup safety, saklar jarak, silinder, interlock manual.

7. Sistem laporan sing sampurna.Peralatan iki duwe laporan kesalahan, laporan lengkap sterilisasi, laporan safety *, lsp.

8. Fungsi tes nilai F nirkabel.Distribusi panas lan intensitas sterilisasi bisa diukur.9. Komponen kontrol utama pot sterilisasi kabeh diimpor, tingkat kegagalan banget kurang, lan linuwih dhuwur.Sampeyan uga kudu menehi perhatian nalika milih tas masak suhu dhuwur.

Gambar rinci

Welding Kita

kita diadopsi teknologi welding majeng, njamin sealing mesin kita

11

Fitur Utama

Jeneng: Touch Sreen
Merk: SIEMENS
Asli: Jerman
Kita nggunakake layar tutul Siemens sing diimpor lan modul, dudu layar tutul lan modul Siemens domestik

HTB1OKK3jnZmx1VjSZFG761x2XXa3

Parts Mesin

Jeneng: piranti anti-geter
Merk: Shenlong
Asli: China
Mesin kita dilengkapi piranti Anti-getaran kanggo nglindhungi pompa.

HTB1p68BeK3tHKVjSZSgq6x4QFXan

Layanan Kita

22

Layanan Pre-Sales

* Dhukungan pitakon lan konsultasi.
* Dhukungan tes sampel.
* Deleng Pabrik kita.

1

Layanan Sawise Sales

  • * Latihan carane nginstal mesin, latihan carane nggunakake mesin.
  • * Insinyur kasedhiya kanggo layanan mesin ing luar negeri.

Packing & Pangiriman

Kemasan

Ukuran

disesuaikan

Bobot

disesuaikan

Rincian Kemasan

Paket pangiriman kita cocok kanggo pengiriman ing luar negeri, mesin kita tetep ing wadhah lan bagean kasebut dikemas ing kasus kayu.
2 (1)
2 (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita