Sugeng rawuh ing situs web kita!

Mesin Retort Horisontal Kanthi Proses Cascading Banyu Kanggo Kantong Retort

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Industri sing ditrapake Pabrik Pabrik, Pabrik Pangan & Minuman
Sawise Service Warranty Dhukungan teknis video, Ora ana layanan, Dhukungan online, Spare parts, Pangopènan lapangan lan layanan ndandani
Lokasi Layanan Lokal ora ana
Lokasi Showroom ora ana
kahanan anyar
Panggonan Asal Shandong, China
Jeneng merek Shenlong
Tegangan disesuaikan
daya nganti ukuran retort
Bobot nganti ukuran retort
Ukuran (L * W * H) nganti ukuran retort
Sertifikasi ISO, CE
Garansi 1 Taun
Layanan sawise-sales Disedhiyakake Instalasi lapangan, komisioning lan latihan
Titik Sade Utama Tingkat Keamanan Dhuwur
jeneng produk kompor tekanan horisontal autoclave retort sterilizer rega
Cara sterilisasi Panyemprotan Banyu Panas
Kaluwihan Ngirit energi
Sistem kontrol Sistem Kontrol SIEMENS
Cara pemanasan Ketel uap
Tekanan desain 0,35 Mpa
Tipe Sterilisasi suhu lan tekanan dhuwur
layanan OEM ditampa
Aplikasi sterilisasi pangan lan wedang
Bahan Baja tahan karat 304/316

Tampilan produk

1. Retort kita aman: lawang retort kita interlock kanggo njamin sealing lawang.Kabeh awak retort dideteksi ing kamar pendeteksi kita kanggo mriksa yen welding apik. Dilengkapi tutup safety, nalika retort masalah, bisa manual mbukak tutup safety kanggo relief meksa.

2. Bagéan listrik kita yaiku Siemens lan Schneider kanggo njamin mesin bisa mlaku kanthi stabil.

3. Dilengkapi karo exchanger panas piring, banyu proses ora kontak karo cooling banyu lan uap ing kabèh proses supaya polusi secondary pangan.

4. Digunakake jumlah kurang banyu proses, nyimpen uap lan banyu。

Model:

ukuran retort kita selaras miturut requrements customer kang

Model

1200*3600

1500*5250

Volume

4,5m³

10m³

Pikiran baja

5 mm

8 mm

Suhu desain

145 ℃

145 ℃

Tekanan Desain

0.44Mpa

0.44Mpa

Test Tekanan

0,35 Mpa

0,35 Mpa

Bahan

SUS304

SUS304

Gambar rinci

Gambar rinci

Aplikasi Produk

Water Spray Retort / Autoclave yaiku nyemprotake banyu ing permukaan paket produk kanggo nransfer panas, retort iki cocok kanggo kaleng tinplate, botol kaca, jar kaca, botol plastik, panganan sing dibungkus, lsp.

Hccc6804e249d4fa1b70b681fed236954k

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita