Sugeng rawuh ing situs web kita!

Kualitas Tinggi Steam Planetary Stirring Pot

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

kahanan anyar
Industri sing ditrapake Pabrik Pabrik, Pabrik Pangan & Minuman
Sawise Service Warranty Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Spare parts, Pangopènan lapangan lan layanan ndandani
Lokasi Layanan Lokal Vietnam, Indonésia
Lokasi Showroom Vietnam, Indonésia
Panggonan Asal Shandong, China
Jeneng merek Shenlong
Jinis Peralatan masak
Garansi 1 Taun
Layanan sawise-sales Disedhiyakake Instalasi lapangan, komisioning lan latihan
Kothak aplikasi Pabrik Pengalengan, Pabrik Pengolahan Daging, Pabrik Makanan Ringan, Pabrik Produk Susu, Pabrik Minuman, Pabrik Bumbu, Roti
Kapasitas Mesin disesuaikan
Fungsi Mesin masak & nyampur
jeneng produk uap jacketed ketel cooker lan mesin masak mixer karo mixer
Aplikasi masak lan nyampur
warna baja tahan karat
Kapasitas 200L, 300L, 400L, 500L, 600L
Metode pemanasan uap, gas, listrik
Tegangan nganti pelanggan
Kaluwihan Efisiensi Dhuwur
MOQ 1 set
otomatis otomatis

Tampilan produk

Kompor & mixer otomatis utamane kalebu awak pot, awak pendukung, sistem pengaduk, sistem pemanasan, gearing regulasi kacepetan lan sistem miring pot.
Diadopsi daya regulasi kacepetan frekuensi variabel, mlaku stabil.Cara ngangkat hidrolik kanggo mujudake miringake hidraulik sawise misahake agitator lan awak pot lan tenaga kerja sing luwih murah.
Kanggo kompor & mixer otomatis, kita duwe listrik, uap, gas lan cara pemanasan elektromagnetik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.

Kanggo ceret / cooker & mixer jaket, kita duwe model sing beda-beda, kita bisa ngrancang miturut syarat nyata pelanggan kita bisa nggawe kompor & mixer saka 200L nganti 600L, kaya ing ngisor iki teknis kita

Parameter:

  200L 300L 400L 500L 600L
Diameter njero (mm) 900 1000 1100 1200 1300
Metode Stirring Planetary aduk
Cara Pemanasan gas, uap, listrik, elektromagnetik
Sistem Kontrol Tombol Kontrol

Fitur produk

Awak panci aduk planet yaiku awak pot stainless steel hemispherical sing dibentuk kanthi stamping siji-langkah.Iku adopts uap, gas liquefied, gas alam lan cara panas liyane.Cara aduk nganggo transmisi miring khusus.Agitator planet kebak ing kontak karo awak pot kanggo entuk transmisi.Ing rasio transmisi non-integer saka revolusi lan rotasi ndadekake pot ora ana sudhut mati aduk.Gunakake transmisi majeng lan struktur sealing kanggo nggawe bagean transmisi lan pot resik lan higienis.Nggunakake daya kontrol kacepetan konversi frekuensi, operasi luwih stabil.Kajaba iku, mesin iki nganggo angkat hidrolik, ngowahi pot lan bahan transportasi, ngindhari disassembly lan perakitan agitator, ngirit tenaga kerja, nyuda intensitas tenaga kerja, lan minangka peralatan pangolahan panganan kanthi kinerja sing apik.

Panci aduk planet biasane digunakake kanggo nyampur lan nggoreng bahan kanthi viskositas tartamtu.Biasane, pangolahan materi iki nduweni kekhasan.Yen pot aduk planet ora digunakake ing proses pangolahan, gampang banget nempel ing pot.Fenomena iki ora mung mbuwang wektu, nanging uga mbuwang bahan lan energi.Sanajan bisa diolah, rasane ora enak banget.Fitur gedhe saka wajan aduk planet yaiku proses aduk scrapes ngisor lan pinggiran, 360-degree aduk tanpa sudhut mati, malah bahan kenthel ora bakal katon ing pot caket, supaya yen sampeyan pengin proses bahan viscous, sampeyan bisa. nimbang milih Planetary aduk pot.

Detail Produk

Aplikasi Produk

H67cbeb947f53499ea7d4c440d57716c2W

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita