Sugeng rawuh ing situs web kita!

Hubungi Kita

Pabrik Mesin Zhucheng Shenlong

alamat

Changcheng Industrial Park, Zhucheng, Weifang, Provinsi Shandong, China

E-mail

1793430640@qq.com

Telpon

+86-15064416785
Wechat / whatsapp: 0086-15064416785

jam

  • Senin-Sabtu: 9am-6pm
  • Minggu: Tutup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita