Sugeng rawuh ing situs web kita!

Babagan Kita

43

Pabrik mesin Zhucheng shenlong, dumunung ing taman industri changcheng, wetan nganti Qingdao huangdao, kidul nganti rizhao, lor nganti weifang, kulon nganti linyi, minangka pusat transportasi darat sing penting ing jiaodong, lalu lintas trep banget lan dikembangake.
Pabrik mesin Zhucheng shenlong diadegaké ing taun 2004, luwih saka sepuluh taun wis netepi tujuan kanggo menang kanthi kualitas, kepuasan pelanggan minangka standar kualitas produk.Serangkaian langkah-langkah jaminan kualitas sing efektif ditindakake kanthi ketat ing proses desain produk, produksi lan panggunaan pangguna.Nggawe file pangguna, kanggo nyedhiyakake pangguna kanthi profesional, cepet, layanan sawise-sales apik banget, kanggo mesthekake yen pangguna ora kuwatir.Kanggo mayoritas pangguna kanggo nyedhiyani peralatan canggih, supaya kedhaftar padha sumelang, ngirit wektu, ngirit gaweyan, kanggo gawé produk banget, supaya produk misuwur nang endi wae, menyang ewu rumah tangga, tujuan kita;Iki uga dadi tanggung jawab perusahaan mesin pangolahan.

Pabrik Mesin Zhucheng Shenlong minangka salah sawijining prodhusèn utama kanggo suhu dhuwur lan retor tekanan dhuwur lan ceret jaket ing China.We utamané gawé retort kecemplung banyu otomatis, retort semprotan banyu / runtun, retort rotary.lan ketel jaket.Produk kita cocog kanggo perusahaan Tionghoa lan manca lan kabeh jinis produsen panganan lan minuman.Kajaba iku, mesin kita didol ing saindenging negara lan diekspor menyang negara-negara Rusia, Asia Tenggara, lsp. Mesin kita utamane digunakake kanggo kabeh jinis panganan kaleng, kayata produk daging sing dikemas, produk susu, kacang buncis.endhog.wedang lsp.

4

Pabrik Mesin Shenlong duwe teknologi sterilisasi khusus lan sistem jaminan kualitas sing sampurna.Kanggo kontrol otomatis komputer, kita wis tekan tingkat majeng internasional.Kajaba iku, sistem kontrol kita bisa ngontrol tekanan lan suhu sajrone proses kasebut, lan nampilake kabeh proses lan ngrekam suhu lan T-Tcurve.Kajaba iku, bisa ngirit luwih saka 100 proses sterilisasi kanggo macem-macem produk.Kita uga bisa ngrancang tes distribusi panas lan menehi basis ilmiah kanggo nganalisa proses sterilisasi.

Pabrik Mesin Shenlong tansah netepi prinsip perusahaan "kualitas kaslametan, kredibilitas pembangunan, manajemen bathi, didhukung layanan", lan netepi prinsip "Berorientasi Wong, Pelanggan minangka dewa". Dadi, kanthi tulus ngarepake. kanggo kerjasama sampeyan !!

Kualitas punika dhasar, layanan punika njamin, perusahaan wong-oriented.Manut kapercayan "kualitas kualitas, kualitas kanggo menang pasar", panyiapan saka sistem jaminan kualitas relatif sampurna lan sistem layanan sawise-sales, kanggo nyedhiyani pelanggan karo karya layanan sawise-sales puas, gelem manufaktur mitra domestik lan manca lan individu kanggo nggawe macem-macem hubungan koperasi.
Pabrik mesin Zhucheng shenlong kanthi becik nampa pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi panuntun dhumateng, negosiasi bisnis.

Pot sterilisasi Shenlong (brosur)

Sertifikat