Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

Tur Pabrik

  • 1 (4)
  • 1 (3)
  • 1 (2)
  • 1 (1)
  • 3 (8)
  • 1 (4)
  • 1 (3)
  • 1 (2)
  • 1 (1)
  • 3 (13)

Babagan kita

PROFIL PERUSAHAAN

  • a

Pabrik Mesin Zhucheng Shenlong , diadegaké ing taun 2004, minangka salah sawijining prodhusèn utama kanggo suhu dhuwur lan tekanan dhuwur retort lan ceret jaket ing China.We utamané mrodhuksi retort kecemplung banyu otomatis, retort semprotan banyu / cascading, retort rotary, retort pilot, retort listrik lan uap, retort lenga-murub, retort batu bara lan ketel jaket.

PAWARTA

news01

Zhucheng Shenlong Machinery Factor

We utamané mrodhuksi retort kecemplung banyu otomatis, retort semprotan banyu / cascading, retort rotary, retort pilot, retort listrik lan uap, retort lenga-murub, retort batu bara lan ketel jaket.

Main Features, Functions And General Operation Process Of Shenlong Retort Autoclave
Sterilizer minangka wadhah kedap udara kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur, sing kalebu awak pot, tutup, piranti pambuka, wedge kunci, piranti interlock safety, rel, sterilisasi ...
Fully automatic planetary mixing jacketed kettle
Utamane kasusun saka awak pot, awak pigura, sistem campuran, sistem pemanas, piranti transmisi sing ngatur kacepetan, poros campuran, sistem ngowahi pot, lan sapiturute, liwat desain lan manufaktur otomatis, ...