Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Tur Pabrik

  • 1 (4)
  • 1 (3)
  • 1 (2)
  • 1 (1)
  • 3 (8)
  • 1 (4)
  • 1 (3)
  • 1 (2)
  • 1 (1)
  • 3 (13)

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

  • a

Pabrik Mesin Zhucheng Shenlong, dibangun ing taun 2004, minangka salah sawijining produsen utama suhu tinggi lan retor tekanan tinggi lan ketel jaket ing China. Kita utamane ngasilake retort perendaman banyu otomatis, retor banyu / cascading retort, retort rotary, retort pilot, retort listrik lan uap, retort sing dibakar minyak, retort nganggo batubara lan ketel jaket. 

PAWARTA

news01

Faktor Mesin Zhucheng Shenlong

Kita utamane ngasilake retort perendaman banyu otomatis, retor banyu / cascading retort, retort rotary, retort pilot, retort listrik lan uap, retort sing dibakar minyak, retort nganggo batubara lan ketel jaket.

Sterilization pot operation process
Ing proses sterilisasi, kudu diwenehi perhatian kanggo knalpot awal, lan banjur knalpot uap, dadi sirkulasi uap. Uga bisa deflated saben 15-20 menit kanggo ningkatake panas ...
Sterilization pot operation process and precautions
Sekilas, pot sterilisasi dianggep minangka pot biasa. Nyatane, ora. Panci sterilisasi minangka alat sterilisasi skala gedhe, lan dudu pot rumah tangga umum kita ....